По наговору украо пилу за резање асфалта из фирме у Броду

Ј. Са.
По наговору украо пилу за резање асфалта из фирме у Броду

БРОД - Данијел Мршић (27) из Славонског Брода ухапшен је због сумње да је украо моторну пилу за резање асфалта из складишта привредног друштва у Броду, потврђено је "Гласу Српске".

Незванично, он је ту пилу украо из складишта фирме "Вудраг" д.о.о. Брод на наговор Т. С. (50) из Брода.

Извор близак случају рекао је да је Мршић дошао некако у контакт са Т. С. који га је наговорио да из складишта украде пилу за резање асфалта.

- Друго лице је имало информацију да је у складишту налазе предмети за резање који имају велику вриједност. Наговорио је Мршића да оде до тог складишта, те да украде предмет који му он буде рекао, и да ће му, када му донесе, платити за обављен посао - рекао је наш саговорник.

Додаје да, након што је украо пилу коју му је Т. С. тражио, исту предао њему за шта му је овај дао нешто новца иако пила вриједи око 1.500КМ.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале, да је осумњичени ухапшен у понедјељак због сумње да је починио кривично дјело крађа.

- Пријављеног Д. М. теретимо да је 19. августа провалио у складиште привредног друштва у Броду одакле је отуђио моторну пилу за резање асфалта чија је вриједност око 1.500 КМ, а коју је потом предао лицу Т. С - саопштили су из полиције.

Истичу да је на основу наредбе Основног суда Дервента извршен претрес куће, помоћних просторија и аутомобила које користи Т. С. приликом чега је пронађена и одузета отуђена моторна пила. О свему је обавијештено надлежно Окружно тужилаштво Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана