Пљачке у Добоју и Дервенти: Претучен брачни пар и повријеђена радница кладионице

ГС
Пљачке у Добоју и Дервенти: Претучен брачни пар и повријеђена радница кладионице

ДОБОЈ, ДЕРВЕНТА – Добојска полиција ради на расвјетљавању два разбојништва, односно трагају за особама које су претукле, везале и опљачкале брачни пар из Добоја којем су узели 2.000 марака, као и за особама које су повриједиле радницу и опљачкале спортску кладионицу у Дервенти одакле је украдено 3.000 марака.

Полицијској станици Добој 2 је 6. јануара пријављено да је у породичној кући над брачним паром са подручја  Добоја извршено кривично дјело разбојништво када су три маскиране особе дошле пред кућу оштећених.

-Један разбојник физички је насрнуо на  З.Р., приликом чега је он задобио више удараца по глави и тијелу, док су друга два разбојника ушла у кућу и физички насрнула на оштећену М.Р. те истој задали више удараца а потом јој везали руке  и ноге - наводе  у Полицијске управе Добој

Након што су пронашли око 2.000 КМ разбојници  су побјегли у непознатом правцу.

Полицијској станици Дервента, 9. јануара пријављено је да је над М.Ђ, радницом једне спортске кладионице у Дервенти извршено разбојништво када су два маскирана лица ушла у кладионицу. Један разбојник запријетио ватреним оружјем и оборио радницу на под те, јој  задао ударац у предјелу лица.

За то вријеме други разбојник је из пулта узео око 3.000 КМ, након чега су оба побјегла у непознатом правцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана