Планинар ухапшен због пријетњи посланику

ГС
Планинар ухапшен због пријетњи посланику

ТРЕБИЊЕ - Полиција у Требињу ухапсила је планинара Игора Шкеру из овог града након што га је пријавио посланик Листе за правду и ред у Нaродној скупштини Републике Ђорђе Вучинић, преноси „Мондо“.

Полицијска управа саопштила је, користећи иницијале, да су Шкеру лишили слободе због постојања основа сумње да је починио кривично дјело угрожавање сигурности.

-Дана 17. августа 2023. године, око 11.50 часова од стране оштећеног лица, пријављено је, да му је лице иницијала И.Ш. упутило пријетње по живот и тијело, што је код оштећеног изазвало осјећај страха и узнемирености. О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње, који је наложио да се против осумњиченог лица достави извјештај о почињеном кривичном дјелу - наводи се у полицијском саопштењу.

Лидер Листе за правду и ред, Небојша Вукановић, објавио је да је јуче да је Вучинић нападнут у центру града, на шеталишту испред баште и хотела "Платани", те да га је предсједник Планинарског друштва "Вучији зуб" Игор Шкеро зауставио на улици и пријетио "да ће га убити, да ће му „платити“, уз увреде да је глупан и мајмун."

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана