Пијано лице нанијело тјелесне повреде другоме

срна
Foto: гс

БАЊАЛУКА- Лице из Источног Сарајева чији су иницијали Д.Б. ухапшено је јер је у Бањалуци под дејством алкохола физички напало друго лице које је задобило тјелесне повреде, саопштено је из бањалучке Полицијске управе

Полицији је у 21.45 часова пријављено је да је у Модричкој улици дошло до туче два лица, а полиција је утврдила да је лице Д.Б. физички напало оштећеног.

 Алко-тестирањем је код нападача утврђено 1,23 промила алкохола у организму. Лице Д.Б. ухапшено је јуче због постојања основа сумње да је починило кривично дјело тјелесна повреда, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Службеници Полицијске управе Бањалука јуче су ухапсили и лице из Лакташа чији су иницијали М.К. због постојања основа сумње да је починило кривично дјело угрожавање сигурности.

Полицији је оштећено лице пријавило да му је лице М.К. путем друштвених мрежа упутило пријетње по живот и тијело, што је код оштећеног изазвало осјећај страха и узнемирености. О случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Бањалучка полиција јуче је ухапсила два лица из Бањалуке чији су иницијали А.В. и Б.В. за којима је расписана потрага по наредби Полицијске управе Бањалука и у току је криминалистичка обрада.

Полиција је јуче идентификовала и ухапсила лице из Бањалуке чији су иницијали Ј.М. због почињеног прекршаја свађа, вика, вриска и непристојно понашање из области Закона о јавном реду и миру, након што је полицијској станици пријављено је да је лице у Српској улици у Бањалуци непристојним понашањем узнемиравало малољетно лице.

О догађају је обавијештен дежурни судија Одјељења за прекршаје Основног суда Бањалука

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана