Пијан пријетио полицајцима и оштетило инвентар у полицијској станици

Srna
Foto: Arhiva

БАЊАЛУКА - Припадници Полицијске станице Лакташи обавили су криминалистичку обраду лица из овог града чији су иницијали М.З. након што је под дејством алкохола учествовало у саобраћајној незгоди, те је пријетило полицијским службеницима и оштетило инвентар полицијске станице.

Ово лице је ухапшено јер је управљајући путничким возилом "мерцедес" под дејством алкохола, учествовало у саобраћајној незгоди која се догодила у мјесту Трн, град Лакташи и у којој је повријеђено лице Н.П. из Бањалуке, које је управљало путничким возилом "ситроен".

Код лица М.З. утврђено присуство од 1,82 промила алкохола у организму. Ово лице је у службеним просторијама Полицијске станице Лакташи пријетило да ће напасти полицијске службенике, оглушило се о наређења, те је оштетило инвентар полицијске станице.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука и дежурни судија Одјељења за прекршаје Основног суда у Бањалуци.

Лице М.З. се сумњичи да је починило кривична дјела напад на службено лице у вршењу службене радње и оштећење и одузимање туђе ствари, те му је уручен прекршајни налог због почињеног прекршаја из Закона о јавном реду и миру. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана