Пијани супружници напали полицију у Српцу

Н.Т.
Foto: Илустрација

СРБАЦ - Супружници Дарио (27) и Јелена С. (27) из Градишке ухапшени су јер су пијани напали полицију у Српцу те лакше повриједили четворо полицајаца, потврђено је “Гласу Српске”.

Према информацијама из полиције све се десило ноћас око 00.40 часова у Српцу.

- Полицијској станици Србац ноћас у 00.40 часова пријављено је да је послије радног времена у угоститељски објекат у Српцу ушло лице Д.С, пустило музику, сјело у башти угоститељског објекта са друштвом и рекло да не жели да оде - навели су из полиције. 

По пријави су поступили припадници Полицијске станице Србац и упозорили Д.С. да напусти угоститељски објекат, с обзиром на то да је радно вријеме завршено. 

- Након краћег времена  Д.С. није напустио угоститељски објекат те је вријеђао конобара, на шта му је полицијски службеник издао наређење да престане са нарушавањем јавног реда и мира, што није учинило и физички је напало полицијског службеника, оборивши га на под - навели су из полиције. 

Истакли су да је  особа Д.С. ухапшена, а том приликом је пружала отпор, те повриједила тројицу полицијских службеника. 

- Лице Ј.С. је покушало да уђе у просторије Полицијске станице Србац, вријеђајући полицијског службеника. Полицајац је издао наређење да престане са нарушавањем, на шта се лице Ј.С. оглушило и физички напало полицијског службеника, те је ухапшено - наведено је у саопштењу. 

Алко-тестирањем је код оба лица утврђено присуство алкохола у крви. 

О наведеном догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наредио да лица буду испитана на наведене околности, те да се по комплетирању и документовању предмета достави извјештај за почињено кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње, а против лица Д.С. сиједи и подношење захтјева за покретање прекршајног поступка надлежном суду због почињеног прекршаја.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана