Пијани се тукли испред пекаре, ухапшено шест људи

Н. Т.
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА – Полиција је ноћас ухапсила шест особа које су се пијане потукле испред једне пекаре Бањалуци, а у тучи су четири особе повријеђене.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, ухапшени су А.Б., Д.К., Р.Ђ., В.Д., М.Г., и Б.Д. сви из Бањалуке због почињеног прекршаја туча и физички напад.

- Полицији је око 3.05 часова  пријављено је да је испред пекаре у Бањалуци, дошло до нарушавања јавног реда и мира тучом између више лица. Изласком на лице мјеста, полицијски службеници су утврдили да је дошло до физичког сукоба између више лица, те да су четири лица задобила тјелесне повреде, али су исти одбили указивање медицинске помоћи. Наведена лица су подвргнута испитивању на присуство алкохола, којом приликом је утврђено код  А.Б. 1,48 г/кг, код Д.К. 1,22г/кг, Р.Ђ. 0,68 г/кг, В.Д. 0,53 г/кг, М.Г. 1,11 г/кг и код Б.Д. 1,52 г/кг алкохола у организму- наводи се у саопштењу.

Незванично сазнајемо да је туча била испред пекаре у улици Степе Степановића која иначе ради 24 часа, а међу приведеном шесторком су двије дјевојке А.Б. и Д.К. из Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана