Пијани младићи ухапшени због свађе на јавном мјесту

Ј.Са.
Foto: Илустрација

ДОБОЈ - Нермин Бећировић (24) из Добоја и Данијел Ристић (28) из Модриче ухапшени су због сумње да су се пијани свађали на јавном мјесту, сазнаје "Глас Српске".

Како сазнајемо, њих двојицу је уочила полицијска патрола, те их опоменула и упозорила да престану или ће бити ухапшени.

Након упозорења , наставили су са свађом, те су ухапшени.

Извор близак истрази рекао је да је полиција прво ухапсила Бећировића, а потом и Ристића.

- Након хапшења, обојица су подвргнута алко-тесту чиме је утврђено да Ристић има 1,63 промила алкохола у крви, док је Бећировић имао 2,11 промила - рекао је наш извор.

Додаје да је Бећировоћ одбио да се тестира на опојне дроге, те да је током криминалистичке обраде у полицијским просторијама, код њега пронађен пакетић спида од 0.8 грама, те да ће бити санкционисан.

- Првоухапшени ће бити санкционисан због почињеног прекршаја из Закона о спречавању и сузбијању опојних дрога БиХ - рекао је извор близак случају.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, уз навођење иницијала, да су осумњичени ухапшени у понедјељак у јутарњим часовима.

- Службеници Полицијске станице Добој ухапсили су Н. Б. због почињених прекршаја свађа, вика, вриска и непристојно понашање, ометање државних органа у вршењујавних функција. Такође, у исто вријеме ухапшен је и Д. Р. због прекршаја ометањедржавних органа у вршењу јавних функција - саопштено је из полиције.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана