Пијани испред кафане претукли два мушкарца

Ј.Са.
Пијани испред кафане претукли два мушкарца

ГРАДИШКА – Три особе ухапшене су у петак у Градишци због сумње да су пијане испред кафане напале двије особе и тиме починиле кривична дјела тешка тјелесна повреда и тјелесна повреда, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Како су навели у саопштењу, због ових кривичних дјела ухапшени су О. Ш, С. Л. и С. Л. сви из Градишке, а случај је пријавио један од оштећених.

-  Полицијској станици Градишка оштећени је пријавио да су га у сриједу увече испред угоститељског објекта у улици Видовданска у Градишка, прво вербално, а потом и физички напала лица О.Ш, С.Л. и С.Л. – саопштено је из полиције.

Додају да су полицајци, поступајући по пријави,  утврдили да су осумњичени оштећеном нанијели тешке тјелесне повреде, као и да су лицу  Ј.С. из Градишке нанијели тјелесне повреде.

- Оштећеним лицима је због задобијених повреда помоћ пружена у Болници Градишка, након чега су отпуштени на кућно лијечење. Обавијештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука који је наложио да се осумњичени  испитају и  да се против њих  достави извјештај о кривичним дјелима – навели су из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана