Пијани и дрогирани бјежали од полиције улицама Бањалуке

Н.Т.
Пијани и дрогирани бјежали од полиције улицама Бањалуке

БАЊАЛУКА – Држављанин Србије Д.Б. и Бањалучанин М.Б. ухапшени су након краћег бијега од полиције, а том приликом утврђено је да су пијани и дрогирани.

Из Полицијске управе Бањалука навели су да су оба контролисана 18. јануара увече у двије различите улице у Бањалуци.

- Полицијски службеници су приликом обављања редовних послова и задатака У  у улици Карађорђева око 23  часа уочили лице Д.Б., које након што  их је примијетио  дало у бијег, те се оглушило о законито издато наређење да се заустави. Лице је  убрзо сустигнуто и лишено слободе те је подвргнуто испитивању на присуство алкохола, којом приликом је утврђено присуство од 2,66 промила алкохола у организму. Такође, наведено лице је подвргнуто испитивању на присуство опојних дрога којом приликом је утврђено присуство кокаин у организму- наведено је у саопштењу.

Додали су  је обавијештен дежурни судија Основног суда Бањалука – Одјељење за прекршаје и дежурни инспектор Теренског центра за странце Бањалука.

Даље се наводи да је исту вече сат раније у улици Симе Миљуша лице М.Б. из Бањалуке бјежало од полиције,

- Лице М.Б. се оглушило о законито издато наређење да се заустави, али је убрзо сустигнуто и лишено слободе. Лице је подвргнуто испитивању на присуство алкохола, којом приликом је утврђено присуство од 2,25 г/кг алкохола у организму. Такође  је подвргнуто испитивању на присуство опојних дрога којом приликом је утврђено присуство опојних дрога „ТХЦ“ и „Амфетамин“ у организму. О догађају је обавијештен дежурни судија Основног суда Бањалука – Одјељење за прекршаје-стоји у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана