Пијани Бањалучанин напао двије особе, једној разбио флашу од главу

ГС
Пијани Бањалучанин напао двије особе, једној разбио флашу од главу

БАЊАЛУКА – М.Т. из Бањалуке се сумњичи да је са суботе у недјељу физички напао два непозната лица, једном разбио флашу од главу, чији су комадићи стакла повриједили и друго лице.

Из Полицијске управе Бањалука су саопштили да су полицијски службеници у суботу идентификовали и извршили криминалистичку обраду над М.Т. из Бањалуке, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело тешка тјелесна повреда.

"Наиме, надлежној полицијској станици, истог дана око 00.01 часова, пријављено је да је у угоститељском објекту у Бањалуци дошло до физичког сукоба између више лица. Полицијски службеници су изашли на лице мјеста, гдје су затекли два повријеђена лица, од који је једно лице

имало повреде у предјелу главе и обе руке, а друго предјелу главе. Оштећена лица су том приликом изјавила да им је пришло непознато мушко лице које их је физички напало, на начин да је једно оштећено лице ударило флашом у главу, којом приликом се иста разбила, а комад стакла

се одбио и друго оштећено лице посјекао у предјелу лица.

На лицу мјеста извршен је увиђај, а оштећеним лицима је указана љекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру РС", пише у саопштењу ПУ Бањалука.

Додаје се да је М.Т. подвргнут испитивању на присуство алкохола којом приликом је утврђено присуство од 1,52 промила алкохола у организму.

"У току је рад на документовању предмета, након чега ће против наведеног лица, Окружном јавном тужилаштву Бањалука бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу", наводи се у саопштењу, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана