Пијани Бањалучанин изазвао несрећу: Возио са 2,44 промила

Срна
Пијани Бањалучанин изазвао несрећу: Возио са 2,44 промила

БАЊАЛУКА - Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука лишили су слободе возача М.К. из Бањалуке, јер је учествовало у саобраћајној незгоди, а приликом тестирања утврђено му је присуство од 2,44 промила алкохола у крви.

М.К. је јуче возио путничко возило "мерцедес".

Из Полицијске управе Бањалука данас је саопштено да је полиција видентирала пет кривичних дјела, два нарушавња јавног реда и мира, 16 саобраћајних незгода у којима је једно лице погинуло, а шест лица је задобило тјелесне повреде и један пожар.

Службеници Полицијске станице Лакташи лишили су слободе лице Н.Ј. из овог мјеста, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „тјелесна повреда“, јер је у угоститељском објекту у Лакташима, физички напало лице Б.Б., које је задобило тјелесне повреде у предијелу главе, а оштећено лице узвраћало је ударце.

Оштећеном лицу указана је љекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру Републике Српске. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

"Против лица Н.Ј. слиједи подношење извјештаја о почињеном кривичном дјелу, као и покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја, а лицу Б.Б. такође слиједи покретање прекршајног поступка због кршења Закона о јавном реду и миру", наводи се у саопштењу.

Полицијски службеници ове управе лишили су слободе лице Н.А. из Вукосавља, јер је синоћ око 21.40 часова у Бањалуци, нарушило јавни ред и мир буком и галамом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана