Пијане сестре претукле двије дјевојке на улици

ГС
Пијане сестре претукле двије дјевојке на улици

Четири жене потукле су се у ноћи између сриједе и четвртка на улици у Бањалуци, сазнаје Српскаинфо.

Како Српскаинфо сазнаје, полиција је ухапсила двије пијане сестре М.М. и Л.М. из Бањалуке.

Наиме, надлежној полицијској станици, пријављено је да је у близини угоститељског објекта дошло до физичког сукоба између више особа.

– Изласком на лице мјеста, полицијски службеници су затекли А.Е., С.К., М.М. и Л.М. од којих су А.Е. и С.К. имала тјелесне повреде у предјелу главе и тијела – појаснили су у ПУ Бањалука.
Оштећене дјевојке су упућене у Службу Хитне помоћи Бањалука, а након тога у Универзитетско клинички центар Републике Српске гђе им је указана медицинска помоћ.

Извршеним алкотестирањем утврђено је присуство алкохола код М.М. у количини од 1,64 промила алкохола у организму, а код Л.М. 1,32 промила алкохола у организму.

Њих двије и спроведене су у просторије за задржавање лица лишених слободе, након чега је извршена криминалистичка обрада над истим.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац ОЈТ Бањалука који је наложио полицијским службеницима да се након прикупљања свих чињеница, Окружном јавном тужилаштву Бањалука достави Извјештај о почињеном кривичном дјелу „Тјелесна повреда".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана