Пијана Прњаворчанка осумњичена да је шутирала полицајце јер су испитивали њеног момка

ГС
Пијана Прњаворчанка осумњичена да је шутирала полицајце јер су испитивали њеног момка

ПРЊАВОР - Полиција из Прњавора ухапсила је Јелену П. (23) из Прњавора због сумње да је починила кривична дјела спречавање службеног лица у вршењу службене радње и оштећење и одузимање туђе ствари, јавио је Мондо.

Портал незванично сазнаје да је полиција, након пријаве о нарушавању јавног реда и мира, легитимисала и испитивала двојицу младића, од којих је један момак Јелене П. Након тога је она пришла полицајцима, вријеђајући их и нападајући зато што јој „дирају момка”, након чега је почела да шутира полицајце и удара ногом у полицијско возило, те је ухапшена.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, приликом поступања полицајаца по пријави да је нарушен јавни ред и мир у Улици др Славка Шушка у Прњавору, полицајцима је пришла осумњичена те их напала упућујући им увредљиве ријечи.

-Након законито издатог наређења од стране полицијских службеника, лице се оглушило те физички напало полицијске службенике задајући им више удараца у предјелу ногу, након чега је више пута ударило ногом у службено возило, усљед чега је дошло до оштећења службеног возила - саопштено је из ПУ Бањалука.

Алкотестирањем је утврђено да је осумњичена Прњаворчанка имала 2,48 г/кг алкохола у организму.

-О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука -истакли су у полицији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана