Пијан обио киоск па завршио у болници

Н. Т.
Пијан обио киоск па завршио у болници

БАЊАЛУКА - Полиција је ухапсила Б.А. из Кнежева због сумње да је пијан разбио стакло на киоску из кога није ништа украо, али се том приликом посјекао, потврђено је "Гласу Српске".

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука све се десило синоћ око 20.50 часова у улици Војислава Ђеде Кецмановића у Бањалуци.

- Полицији је пријављено да је непознато лице разбило стакло на киоску. Брзом интервенцијом полицијских службеника у близини оштећеног киоска је пронађено и лишено слободе лице Б.А. из Кнежева, због сумње да је извршило пријављено кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари. Лице је имало повреде, расјекотину у предјелу десне руке због чега му је указана помоћ у Универзитетском клиничком центру Републике Српске након чега је спроведен у просторије Полицијске управе - саопштено је из полиције.

Наводи се да је Б.А. алкотестиран те је утврђено да је пијан и да у крви има 1,58 г/кг алкохола.

Додали су да су све мјере и радње предузете  под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а након комплетирања и документовања предмета против осумињиченог ће бити достављен извјештај тужилаштву за кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана