Пијан лупао чаше и флаше па насрнуо на полицајца

Н. Т.
Пијан лупао чаше и флаше па насрнуо на полицајца

ЛАКТАШИ - Лакташанин М. В. ухапшен је након што је лупао чаше и флаше у једном кафићу у Александровцу код Лакташа, а потом ударио и полицајца.

Како је саопштено из Полицијске упрвае Бањалука, њега терете за  кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње и прекршај вријеђање.

Наводе да се све десило 14. новембра када је полицији пријављено да М. В. из Лакташа нарушава јавни ред и мир у угоститељском објекту у мјесту Александровац код  Лакташа.

- Пријављено је да он  вријеђа радника угоститељског објекта те разбија чаше и флаше. Полицијски службеници су изашли на лице мјеста и на паркинг простору угоситељског објекта затекли наведено лице које се оглушило о законито издато наређење полицијских службеника, те физички напало полицијског службеника који је задобио тјелесне повреде. Повријеђеном  је указана љекарска помоћ у Служби хитне медицинске помоћи Лакташи - саопштено је из ПУ Бањалуа.

Додаје се да је М.В. алкотестиран те је утврђено да има 1,89 г/кг алкохола у организму. О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука и дежурни судија Основног суда у Бањалуци-Одјељење за прекршаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана