Пијан и под дејством дроге имао саобраћајну несрећу, па завршио у притвору

Срна
Foto: Илустрација

БИЈЕЉИНА - У Бијељини је ухапшен возач који је пијан и под дејством дроге учествовао у саобраћајној незгоди у Великој Обарској, саопштено је из бијељинске Полицијске управе.

У саобраћајној незгоди са материјалном штетом, која се догодила синоћ око 22.00 часа, учествовали су "голф" којим је управљала жена чији су иницијали Ј.Б. и "поло" који је возило лице чији су иницијали Ј.Џ.

"Алкотестирањем је утврђено да је Ј.Џ. под дејством алкохола и дроге, те да у крви има 2,12 промила алкохола, због чега је ово лице ухапшено", навели су из полиције.

Припадници Полицијске станице Лопаре доставили су надлежном тужилаштву извјештај о почињеном кривичном дјелу крађа против лица чији су иницијали П.Т.

"Лице П.Т. се терети да је у јануару, с циљем прибављања противправне имовинске користи, провалило у породичну кућу у Лопарама, одакле је украло различите предмете", навели су из полиције.

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа евидентирана су три кривична дјела, једно нарушавање јавног реда и мира, те четири саобраћајне незгоде, од којих једна са тјелесним повредама. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана