Пијан и без возачке дозволе возио украдени аутомобил, па покушао да побјегне полицији

ГС
Пијан и без возачке дозволе возио украдени аутомобил, па покушао да побјегне полицији

МРКОЊИЋ ГРАД - Мркоњићка полиција ухапсила је Нисвета Смајовића због сумње да је у Шипову од Е.М. у петак украо возило "сеат ибица" којим је пијан и без дозволе покушао побјећи полицијској патроли која га је покушала зауставити у Језеру, потврђено је "Независним".

Како је саопштено из Полицијској управи Мркоњић Град, припадници ове управе су петак око 22.45 часова, приликом контроле учесника у саобраћају у општини Језеро покушали су да контролишу аутомобила сеат ибиза.

- Том приликом возач се оглушио на покушај заустављања, те се удаљио у правцу Мркоњић Града. Исти је зауставила друга полицијска патрола у мјесту Дабрац, у тој општини а која је утврдила да је наведеним путничким аутомобилом управљао Н.С. из Зенице. Он је управљао возилом прије стицања права на управљање - навели су из полиције.

Додају да је извршеним алкотестирањем утврђено је присуство алкохола у организму од 1,73 г/кг.

- Даљим провјерама је утврђено да је возило којим је управљао истог дана отуђено у Шипову, у Улици Прве шиповачке бригаде бб - наводе у полицији.

О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај за почињено кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари, а да се предметно возило врати оштећеном Е.М.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана