Петорица ухапшена због разбојништва над држављанима Турске

Срна
Петорица ухапшена због разбојништва над држављанима Турске

ТУЗЛА - Полиција је ухапсила пет мушкараца због сумње да су на подручју Грачанице напали осам држављана Турске од којих су отуђили већу количину новца, мобилне телефоне и друге предмете, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Тузланског кантона.

Мушкарци чији су иницијали Ф.И. /37/ и Ј.Џ. /30/ су, након криминалистичке обраде јуче, уз извјештај предати Канотналном тужилаштву на даље поступање због сумње да су починили кривично дјело разбојништво.

Мушкарци Ћ.Б. /28/, Е.И. /25/ и Х.М. /32/ приведени су данас у службене просторије ради криминалистичке обраде, након чега ће уз извјештај бити предати поступајућем тужиоцу у законски предвиђеном року због сумње да су починили наведено кривичноо дјело.

Припадници Управе полиције МУП-а Тузланског кантона су оперативним радом на расвјетљавању кривичног дјела разбојништво, које је почињено у ноћи између недјеље и понедјељка, 12. и 13. новмбра, на подручју Грачанице над осам држављана Турске, идентификовали и ухапсили осумњичене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана