Пет живота угашено на друму у два дана

Н. Т.
Пет живота угашено на друму у два дана

ЗЕНИЦА, ДОБОЈ - Пет особа погинуло је у четири одвојене саобраћаjне несреће које су се десиле током викенда на подручју Зенице, Добоја, Власенице и Бихаћа.

Према незваничним информацијама, у овим трагедијама живот су изгубили, Цвијета Божић (68) из Добоја, Салко Ђ. (63) из Завидовића, као и младић И. М. из Травника и дјевојка Б. Б. из Зенице, те Ариф Рамакић (58) из Бихаћа.

Трагедије на друму започеле су у петак када је живот изгубила Божићева у судару "пежоа" и камиона. Она је била сувозач у возилу и након несреће је била жива, али је преминула у болници од тежине повреда. 

Како је саопштено из ПУ Добој, несрећа се десила на раскрсници Улице Свети Сава и магистралног пута у Добоју. 

Како наводе у полицији, дошло је до судара, али узрок несреће још није утврђен. У несрећи је тешко повријеђен возач аутомобила Љубиша Божић који је задобио повреде опасне по живот. 

Он је пребачен у УКЦ РС. Овај судар је био стравичан и аутомобил је толико био смрскан да су ватрогасци морали да сијеку лим како би извукли повријеђене. 

Друга несрећа у којој је погинуо Салко Ђ. из Завидовића  десила се такође у петак око 18.15 часова у Власеници. 

До несреће је дошло када је он возећи "фолксваген кеди" слетио са пута. 

Црни биланс на друмовима настављен је у суботу када је рано ујутру погинуо Ариф Рамакић (58) из Бихаћа возећи "форд фокус". 

Он је аутомобилом слетио с пута у дубоки канал у насељу Клокот, код Бихаћа. Наводно је до несреће дошло када је умјесто преко моста возач скренуо у канал, а од силине ударца тијело је излетјело из аута. 

Четврта још трагичнија несрећа у којој су изгубљена два живота десила се у суботу увече у мјесту Радаково, код Зенице када су се сударили аутомобил "сеат" и аутобус. 

Према информацијама из истраге живот су изгубили младић И. М. из Травника и дјевојка Б. Б. из Зенице. 

 


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана