Пензионер заклао комшију испред печењаре!

Курир
Пензионер заклао комшију испред печењаре!

КОВИН - Мјештани Баваништа у општини Ковин су у шоку након вијести да је њиховог комшију Милана А. (42) убио пријатељ Милан М. (75), такође мјештанин овог мјеста.

Како Курир сазнаје, све се издешавало испред печењаре у Баваништу, а убиству је претходила бурна свађа.

- Ту испред печењаре се људи често скупљају, тако је било и јуче. Обојица Милана су били ту, дружили се, пили и клали свиње. Одједном је избила нека свађа између Милана А. и Милана М. Убијени је скочио на комшију и гађао га столицом, како сам чуо, а онда је овај други отишао кући - каже мјештанин за Курир и додаје да никоме није ни пало на памет шта је имао на уму.

- Нико није знао што је отишао кући, а живи ту у близини, мислили смо да је отишао да се склони пошто је свађа била жестока, међутим, он је отишао по нож, вратио се и избо неколико пута јадног Милана.

Иначе, убијени Милан бавио се клањем свиња по селу, мјештани кажу да га добро познају и да са њим никада раније нису имали проблема. Међутим, за старијег човјека, осумњиченог за убиство, тврде да је и раније био проблематичан, али да их је шокирало то што је био у стању да убије човјека.

- И у младости је правио проблеме, али да убије човјека, то већ никоме није јасно, све нас је затекла ова вијест - кажу шокирани мјештани.

Осумњичени за убиство је иначе пензионер, живио је у Баваништу са супругом, а из тог брака има одраслу дјецу. С друге стране, убијени није имао породицу, живио је сам и према ријечима комшија, никада се није женио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана