Пензионер оптужен да је ножем умало убио сина у свађи због ручка

ГС
Пензионер оптужен да је ножем умало убио сина у свађи због ручка

БИЈЕЉИНА - Судија за предходно саслушање Основног суда у Бијељини потврдио је оптужницу Окружног јавног тужилаштва Бијељина против пензионера Михајла Маринковића из Угљевика, која га терети да је из нехата кухињским ножем нанио тешке повреде сину Славку који је једва преживио напад.

Према наводима  оптужнице, догађај се десио 27. јула ове године у њиховој породичној кући у Угљевик Селу.

-Због краћег неспоразума и свађе, а у вези са спремањем хране, у моменту док је спремао салату и том приликом држао у руци здјелу и нож, дужине сјечива седам центиметара, дошло је до међусобног гурања и тада је ножем убо Славка у предјелу стомака, наносећи му тешку тјелесну повреду у виду убодне ране око 15 милиметара у пречнику нивоа деветог ребра, нејасне дубине - наводи

Том приликом дошло је до продирања оштрице ножа у грудну дупљу и повреде дубљих структура, те излива крви у плеурални простор, доводећи до угрожености дисања, због чега је Славко задржан на лијечењу до 5. августа ове године у Општој болници „Свети Врачеви“ у Бијељини, преноси Аваз.

Након што му се стање погоршало, Славко Маринковић је поново примљен 10. августа, а потом 19. августа упућен на лијечење у Универзитетски клинички центар (УКЦ) Републике Српске у Бањалуци, гдје је задржан на лијечењу све до 7. септембра ове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана