Пас напао и повриједио троје дјеце у Бањалуци

Небојша Томашевић
Пас напао и повриједио троје дјеце у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Троје дјеце повријеђено је у нападу пса који се отргнуо с повоца у бањалучком насељу Лазарево.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је да се све десило јуче поподне, a како сазнајемо повријеђена дјеца су старости 14, 12 и 11 година.

Незванично сазнајемо да је дјецу напао белгијски овчар у улици Змај Огњеног вука и да је једно  дијете задобило огреботине  по глави и тијелу и имало подлив, док су друго двоје задобили повредде по тијелу и једно је угрижено,а једно има подливе.

- Надлежној полицијској станици 3. јанура око 15.45 часова, пријављено је да је непосредно прије пријаве у насељу Лазарево  пас напао неколико дјеце. Изласком на лице мјеста полицијски службеници су утврдили да се пас власништво лица В.Д. из Бањалуке отргао са повоца, те дошао до групе дјеце коју је напао, усљед чега су  три малољетна лица задобила тјелесне повреде и указана им је љекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру Републике Српске -  саопштено је из полиције.

Истиче се да полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, предузимају све неопходне мјере и радње у циљу документовања кривичног дјела изазивање опште опасности.

- О догађају је обавијештен дежурни ветеринарски инспектор, као и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о наведеном кривичном дјелу - наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана