Параћин: Пронађена беживотна тијела четворице младића

Б92
Параћин: Пронађена беживотна тијела четворице младића

Београд - Полиција је јутрос око 8.30 сати у једној кући у атару села Својново, општина Параћин, затекла беживотна тијела четворице младића, старих између 17 и 20 година, изјавила је Танјугу портпарол Полицијске управе у Јагодини Гордана Цветић. Цветићева није могла да каже друге детаље, а увиђај је у току.

Према незваничним информацијама, њих је јутрос нашао отац једног од младића.

 У његову викендицу, смјештену око 100 метара изнад села, младићи су отишли синоћ на роштиљ. Двојица од страдалих младића су у Својново дошли како би новогодишње и божићне празнике провели с породицама.  

Према нашим информацијама, један од њих је учио за свештеника, а други је похађао биротехничку школу. Остали младићи су се школовали у Параћину.  

Како "Блиц" сазнаје, сумња се да је у питању тровање угљен-моноксидом, али нису искључени ни други узроци.  

Једна од опција је да су се младићи угушили јер је димњак био запушен, а по другој теорији до трагедије је дошло јер су се отровали због цурења плинске боце.  

Мјештани Својнова кажу да сви страдали младићи потичу из мирних, домаћинских кућа и да је искључена могућност да је ријеч о било каквој секти или сумњивом понашању.  

Цијело село је у шоку због незапамћене трагедије.

Дачић: На тијелима младића нема трагова насиља

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић изјавио је да, према првим извјештајима полиције, на тијелима четворице младића који су пронађени мртви у кући у близини Параћина нема трагова насилне смрти.Дачић је рекао да прве индиције указују на то да су се младићи отровали гасовима приликом кориштења роштиља.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана