Пао са камиона натовареног сијеном и погинуо

Небојша Томашевић
Пао са камиона натовареног сијеном и погинуо

РИБНИК- Б.А. из Рибника је погинуо када је пао са камиона натовареног сијеном, а због ове несреће возач камиона Ј.Т. је осумњичен за изазивање опште опасности.

Како је саопштено из Полицијске управе Мркоњић Град, полицији у Рибнику је овај случај пријављен јуче око 21 час.

- Полицији је из Дома здравља Рибник пријављено је да је лице Б.А. из Рибника преминуло услијед повреда задобијених приликом пада са теретног моторног возила „мерцедес“ на приватном посједу у мјесту Заблеће, општина Рибник - саопштено је из полиције.

Додаје се да су изласком на лице мјеста полицијски службеници установили су да се Б.А. из Рибника приликом пада налазио на сијену које је било у товарном дијелу камиона којим је управљао Ј.Т. из Рибника.

- Приликом помјерања теретног возила лице Б.А. је пало са возила приликом чега је задобило повреде услијед којих је преминуло.  Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице Рибник у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу утврђивања узрока наведеног догађаја, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури против лица Ј.Т. из Рибника достави извјештај о почињеном кривичном дјелу изазивање опште опасности - наводи се у саопштењу.

Додаје се да је  поступајући тужилац наложио обдукцију тијела смртно страдалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана