Пала четири дилера, заплијењена дрога и ваге VIDEO

Н. Т.
Полиција је у акцији „Фејс" ухапсила четири особе и заплијенила дрогу спид и марихуану
Foto: ГС | Полиција је у акцији „Фејс" ухапсила четири особе и заплијенила дрогу спид и марихуану

БАЊАЛУКА - Полиција је у акцији „Фејс" ухапсила четири особе и заплијенила одређену количину дроге спид и марихуане, потврђено је „Гласу Српске".

Према незванничним информацијама ухапшени су Лука Пуцар, Томислав Вребац, Благоје Пејић и Владан Милојевић.

Полиција јеу оквиру акције претресла четири локације и до сада заплијенила 343 грама спида, око 80 грама марихуане, али и неколико дигиталчних вага, мрвилицеи више мобилних телефона.
Извор близак истрази је појаснио да је акцијом обухваћен Горан Јефтић који тренутно излежева казну затвора такође за дрогу у КПЗ Добој, те Желимир Шесић који се налази у притвору у Аустрији.

Из Полицијске управе Бањалука, не наводећи детаље и им,ена ухапшених, саопштено је да је акција „Фејс" усмјерена на разбијања организоване криминалне групе која се бавила неовлаштеном производњом и прометом опојних дрога на подручју Бањалуке и Добоја.

- Акцију спроводи Полицијска управа Бањалука  у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова и Полицијском управом Добој. Акција се спроводи под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, саопштено је Полицијске управе Бањалука - рекли су у ПУ Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана