Пакистанац покушао да изађе из БиХ са документом којег потражује Интерпол

Срна
Пакистанац покушао да изађе из БиХ са документом којег потражује Интерпол

САРАЈЕВО- Припадници Јединице граничне полиције Дољани ухапсили су Пакистанца М.М. (37) и Словакињу Д.А. (21), након што су покушали прокријумчарити особу афроазијског поријекла, која је покушала пријећи границу с путном исправом за избјеглице која је гласила на туђе име и за коју је додатним провјерама утврђено да је потражује Интерпол као украден/изгубљен документ.

Кријумчарена особа рекла је да долази из Пакистана, а откривена је јуче приликом контроле аутомобила марке "мерцедес", аустријских ознака, на изласку из БиХ на прелазу Бијача, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Због постојања основане сумње да је почињено кривично дјело кријумчарење лица, о догађају је обавијештен тужилац Тужилаштва БиХ.

Службеници Јединице граниче полиције Зворник ухапсили су данас држављанина Србије Д.Н. (23), јер је утврђено да га потражује Основни суд у Власеници због кривичног дјела тешке тјелесне повреде.

Ово лице је контролисано на уласку у БиХ, на прелазу Шепак, и предато је службеницима Судске полиције Бијељина.

Дан раније, приликом уласка у БиХ на прелазу Хум, ухапшен је Ј.Р. (43), јер га потражује Основни суд у Бијељини због кривичног дјела издавање чека и средстава безготовинског плаћања без покрића.

Ухапшени је предат службеницима Судске полиције Фоча.

Службеници Јединице граничне полиције Бијељина ухапсили су у суботу, 22. августа држављанина БиХ и Србије Д.П. (30) јер је установљено да је за њим Полицијска управа Бањалука расписала потрагу због разбојништва.

Он је предат службеницима Полицијске станице Бијељина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана