Ово је жена коју је са дјецом убио муж у Тузли

ГС
Ово је жена коју је са дјецом убио муж у Тузли

ТУЗЛА- Амела Чичкушић коју је заједно с двоје малољетне дјеце усмртио супруг, била је једна од омиљених медицинских сестара УКЦ Тузла међу колегама и пацијентима.

Сви запослени у УКЦ Тузла, грађани Тузле, али и цијела Босна и Херцеговина и регија су у шоку након стравичног злочина.

Амелине колегинице опраштају се од ње путем друштвених мрежа. За њу су имали само ријечи хвале и захвалност за све учињено, посебно у тешким тренуцима короне.

-Тузла, УКЦ и сви који су те познавали изгубили су много, бескрајно много… Ријетке су ситуације у којима мени недостају ријечи. Јако сам тужна и макар овако желим да ти одам почаст.. Нека остане записано да си била једна честита, вриједна, озбиљна, поуздана, хумана особа и савршена медицинска сестра… Једна од најбољих које познајем… Ковид је показао права лица многих од нас. Ја ћу те памтити по жустром кораку и бистрим, паметним, предивним црним очима. Никада ништа није остало незавршено. Никада ме ниси изневјерила, ни мене, ни пацијенте. Можда никада ниси добила формалну захвалницу, али хвала ти! Хвала ти у моје име и име многих живота које смо у тешким данима бранили заједно - навела је једна од колегиница са УКЦ Тузла.

Подсјетимо, њен супруг је починио самоубиство скоком са зграде, а потом су у стану у тузланском насељу Ступине пронађена тијела жене (34) и двоје дјеце старости од 9 и 2 године. Издате су наредбе за извршење обдукције и ДНК вештачења како би се утврдиле све околности овог стравичног злочина, преноси Н1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана