Ово је осумњичени за убиство младића у Сарајеву

GS
Foto: Кликс

Младић Адем Шуман (24), који је осумњичен за убиство 19-годишњег Фариса Пендека у сарајевском насељу Отока, ухапшен је данас и тренутно се налази у просторијама МУП-а КС.

Шуман је из аутомобила у покрету пуцао на Цитроен у којем се налазио Пендек с још неколико особа. Хитна помоћ је дошла на мјесто догађаја али нажалост није успјела реанимирати младића који је био тешко повријеђен.

Младић би након саслушања требао бити пребачен у просторије за задржавање МУП-а КС у којем може остати најдуже 24 сата након чега ће бити пребачен у Тужилаштво КС.

Из МУП КС након хапшења издато је саопштење за јавност.

"Полицијски службеници Управе полиције МУП-а КС, под надзором тужиоца КТКС, данас послијеподне су лишили слободе мушкарца А.Ш. (2000) због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело Убиство (члан 166. КЗ ФБиХ) на штету Ф.П. (2005) дана 28.01.2024. године у Сарајеву. Осумњичени је тренутно на криминалистичкој обради", саопштено је из МУП КС.

До пуцњаве је дошло на главној раскрсници улице Булевар Меше Селимовића на потезу улица Алије Кучукалића - Приједорска, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана