Отмица требињског адвоката: Једна особа ухапшена, за двије се трага

АТВ
Отмица требињског адвоката: Једна особа ухапшена, за двије се трага

ТРЕБИЊЕ - У Требињу се у петак десила отмица познатог адвоката.

Како незванично сазнаје АТВ, ријеч је о адвокату Драгану Шкулетићу, кога су, око 19 часова пресрела три мушкарца на начин да су му препријечили пут, те без његовог одобрења, ушли у возило оштећеног и уз принуду се возили с њим одређен дио пута.

- Полицијски службеници су 24. октобра 2024. године запримили пријаву од лица иницијала Д.Ш. из Требиња да су му 23. октобра, око 19 часова три непозната лица препријечила пут, без његовог одобрења ушла у путнички аутомобил и уз принуду се возили с њим одређени дио пута - кажу из полиције те додају:

- Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су 25. октобра 2024. године, Окружном јавном тужилаштву у Требињу предали лице иницијала М.К. из Требиња које је истог дана лишено слободе због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Отмица“ из члана 142. Кривичног законика Републике Српске - наводи се у саопштењу полиције.

Уз лице је Окружном јавном тужилаштву у Требињу поднесен и Извјештај о почињеном кривичном дјелу. 

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње, под надзором Окружног јавног тужилаштва у Требињу настављају даљи рад на идентификацији друга два лица која су учествовала у извршењу кривичног дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана