Откривено илегално приређивање игара на срећу у више градова Српске

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Инспектори Републичке управе за игре на срећу открили су илегално приређивање ових игара на подручју Челинца, Бањалуке, Бијељине и Градишке.

Неовлаштено приређивање електронске игре на срећу "бинго" откривено је на терминалу за електронске игре у угоститељској радњи "Слађана" у Челинцу за шта је одговорно физичко лице чији су иницијали З.Т, саопштено је из Републичке управе за игре на срећу.

Овај терминал, који је служио за извршење прекршаја, привремено је одузет, а против З.Т. су предузете све мјере и радње прописане Законом о играма на срећу.

У Челинцу је откривено неовлаштено приређивање електронске игре на срећу "бинго" и на терминалу за електронске игре у кафе-бару "Калипсо", за шта је одговорно физичко лице чији су иницијали Д.Д.

И овај терминал је привремено одузет, а против Д.Д. су предузете све законске мјере и радње.

Инспектори Републичке управе за игре на срећу утврдили су неовлаштено приређивање електронских игара на срећу у кафе-бару "Далис" у Бањалуци.

"Опрема, која је служила за извршење прекршаја, је запечаћена, а против одговорног физичког лица чији су иницијали Д.Ш. биће предузете све мјере и радње прописане Законом о играма на срећу", наведено је у саопштењу.

Неовлаштено приређивање игара на срећу откривено је и на терминалима за електронске игре у аутомат клубу "Спорт плус" у Бијељини и то од привредног друштва "Тотерс" Источно Сарајево.

Опрема, која је служила за приређивање игара на срећу без одобрења Републичке управе за игре на срећу, привремено је одузета, а против привредног друштва су предузете све законске мјере и радње.

Инспектори су утврдили неовлаштено приређивање електронских игара на срећу привредног друштва "Тотерс" Источно Сарајево и у пословној јединици "Спорт плус" у Градишци.

И у овом случају опрема за извршење прекршаја је привремено одузета, а против одговорног привредног друштва су предузете све мјере и радње прописане Законом о играма на срећу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана