Откривено 46 стабљика индијске конопље, ухапшена једна особа

Срна
Откривено 46 стабљика индијске конопље, ухапшена једна особа

САРАЈЕВО – Лице чији су иницијали М.В. ухапшено је након што су у мјесту Мутник Вилићи, у граничном појасу на подручју општине Цазин, припадници Граничне полиције Велика Кладуша открили засад индијске конопље.

Током оперативне акције “Дрога 2024” заплијењено је 46 стабљика индијске конопље висине од пола метра до скоро три метра, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Због сумње да је почињено кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет дроге, о случају су обавијештени Тужилаштво Унско-санског кантона и судија за претходни поступак Општинског суда у Цазину, према чијим су наредбама извршени претрес куће и помоћних објеката које користи осумњичена особа, те привремено одузете стабљике индијске конопље.

Против М.В. биће достављен извјештај Тужилаштву Унско-санског кантона о почињеном кривичном дјелу неовлашћена производња и стављање у промет дроге.

Подршку у реализацији ових активности припадницима Граничне полиције у Великој Кладуши пружили су припадници МУП-а Унско-санског кантона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана