Откривено 10 лица која потражују судови и полиција

Срна
Foto: Срна

САРАЈЕВО- Гранична полиција БиХ открила је и лишила слободе 10 лица на граничним прелазима за које је провјерама утврђено да их потражују судови и полиција, саопштено је из ове полицијске агенције.

На граничном прелазу Градишка приликом изласка из БиХ данас је лишен слободе држављанин БиХ  Б.Ш. којег потражује Општински суд у Бихаћу због кривичног дјела насиље у породици.

На истом граничном прелазу јуче су приликом уласка у БиХ слободе лишена двојица држављана БиХ - З.Л, којег потражује Основни суд у Градишци ради издржавања казне затвора и С.М. кога потражује исти суд због кривичног дјела избјегавање давања издржавања.

По потрази Полицијске станице Бањалуке због насиља у породици или породичној заједници јуче је на граничном прелазу Зупци приликом изласка из БиХ слободе лишена А.Х, док је на овом прелазу дан раније, по потрази МУП-а Кантона Сарајево, због кривичног дјела избјегавање издржавања слободе лишен А.М, држављанин Јордана.

На Међународном аеродрому Тузла у сриједу, 27. јула, на лету из Беча, слободе је лишен Е.Х. /44/ јер је установљено да га потражује Општински суд у Сребренику ради издржавања казне затвора, док је на прелазу Костајница истог дана приликом уласка у БиХ слободе лишен Н.Д. по потрази Окружног јавног тужилаштва у Приједору због кривичног дјела омогућавање уживање дроге.

Лице Е.З. лишено је слободе јуче на улазу у БиХ на прелазу Каменско по потрази Полицијске управе Мркоњић Град због кривичног дјела тешка крађа, а на истом прелазу дан раније ухапшен је Ј.Т, држављанин Хрватске, након што је граничним провјерама утврђено да је за њим Интерпол Букурешт расписао потјерницу због кривичних дјела у вези са дрогом.

На Каменском је у сријду слободе лишен и М.П, држављанин БиХ и Хрватске, јер је утврђено да га потражује Општински суд у Ливну због кривичног дјела насиље у породици.

Лица лишена слободе предата су надлежним полицијским органима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана