Откривени нови детаљи стравичног убиства бебе у Хрватској

ГС
Откривени нови детаљи стравичног убиства бебе у Хрватској

ЗАГРЕБ- Случај чедоморства потресао је Хрватску након вијести да је млада мајка у суботу убила новорођенче.

Како се незванично сазнаје, тијело је пронашао члан породице, који је о свему обавијестио полицију.

Тужилаштво је објавило да је испитана 22-годишња хрватска држављанка која се сумњичи за тешко убиство на штету новорођенчета и за коју је затражен притвор због опасности од утицаја на свједоке, опасности од понављања кривичног дјела и због посебно тешких околности извршења овог кривичног дјела.

За то је предвиђена казна затвора од најмање десет година.

Комшије су испричале да су се почели окупљати око куће кад су видјели да је стигла полиција. Шокирало их је када су чули што се десило. Рекли су да с том породицом никада није било проблема и да су дјевојку често виђали напољу.

– То је била цијела плејада полиције. Веома много их је било. Нисмо знали шта се догађа, а онда смо у једном тренутку видели мртвачка кола. Ноге су нам се одсјекле. Ово је мало мјесто, ту се сви знамо. Познајемо и ту породицу. Видјели смо је и како коси траву. Нико није ни примјетио да је трудна. Ово нас је све баш јако потресло. Нисмо примјетили да је трудна. Сваки пут кад би овдје пролазила, лијепо би нас поздравила, али нису били превише дружељубиви с нама осталима. Али то је фина породица – рекле су комшије.

Комшије кажу и да су у ноћи на суботу имали прославу, пише 24сара.хр.

– Ту ноћ су се окупили у објекту који имају овдје у близини те су славили. Не знамо шта је тамо тачно било. Ту ноћ је полиција дошла овдје. У кући живе отац, мајка, бака и та дјевојка која је студирала. Имају још једну старију кћерку која не живи овдје, а она је дошла одмах сутрадан. Кажемо вам, фини људи, увијек лијепо поздраве. Добростојећи су, али ко ће га знати више. Несрећа је то велика, а ко смо ми да судимо – рекле су узнемирене комшије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана