Откривена лабораторија за узгој марихуане, ухапшене двије особе

ГС
Откривена лабораторија за узгој марихуане, ухапшене двије особе

БИЈЕЉИНА - Бијељинска полиција открила је лабораторију за узгој марихуане у којој је затечено 270 стабљика индијске конопље, а због сумње да су се бавили производњом дроге ухапшени су Б.Д. и А.А.

Полицијска управа Бијељина саопштила је да је акција спроведена на подручју града Бијељина, гдје су по наредби суда извршени претреси на три локације. Лабораторија је откривена у породичној кући једног од осумњичених.

-У претресима је пронађена и привремено одузета лабораторија за узгој индијске конопље, а том приликом је изузето 270 комада стабљика те биљке. Одузета је и опрема за узгој (гријалице, клима уређаји, термометри, специјалне лампе, вентилатори, вјештачко гнојиво, филтери и друга електро опрема), пушка, мобилни телефони и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела – истакли су у ПУ Бијељина.

Додају да су по налогу тужилаштва ухапшени Б.Д. и А.А. из Бијељине.

-Осумњичени ће уз извјештај о почињеним кривичним дјелима неовлаштена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја бити предати у надележност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини - наводе у ПУ Бијељина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана