Откривена лабораторија за узгој марихуане, ухапшен Модричанин

Н.Т.
Откривена лабораторија за узгој марихуане, ухапшен Модричанин

МОДРИЧА – Нино С. из Модриче ухапшен је након што је код њега полиција открила лабораторију за узгој марихуане и око 254 грама хашиша и 23 грама спида, потврђено је "Гласу Српске".

 Све ово је пронађено данас претресом објекта које он користи, а дрога је била спремна за даљу продају

 Према незваничним информацијама, осумњичени је у лабораторији имао засад индијске конопље и намјера му је била да производи и препродаје марихуану.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој наркотици су пронађени дана, а поменутог терете да за кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

- Претресом објекта који користи лице Н.С. пронађена је лабораторија за узгој дроге у којој се налазило седам саксија са стабљикама индијске конопље. Нађено је и шест пакетића са садржајем смоласте материје која изгледом асоцира на дрогу „хашиш“ укупне тежине од 254,2 грама, два пакетића са садржајем бијеле прашкасте материје која изгледом асоцира на опојну дрогу „спид“ укупне тежине од 25,3 грама, дигитална вага и други предмети намијењени за производњу, узгој и продају опојне дроге – саопштено је из полиције не наводећи детаље. Додаје се да су претреси урађени на основу наредбе Основног суда у Модричи.

- Након криминалистичке обраде наведено лице ће уз извјештај о извршеном кривичном дјелу бити предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој- стоји у саопштењу. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана