Откривена криминална група која је оштетила власнике за 70.000 КМ

Срна
Откривена криминална група која је оштетила власнике за 70.000 КМ

ТУЗЛА- Надлежном тужилаштву достављен је извјештај против седам лица због сумње да су на подручју Тузланског кантона отуђила седам аутомобила и извршила седам тешких крађа на бензинским пумпама, чиме су власницима причинила материјалну штету већу од 70.000 КМ.

Идентификовани могући починиоци ових кривичних дјела су лица Н.Х. /50/ и Е.Д. /37/, оба из Какња, А.Ћ. /33/, Е.Џ. /45/, А.Ш. /40/ и А.Ш. /43/, сви из Сарајева и М.И. /38/ из Чапљине.

Они су осумњичени да су починили кривична дјела удруживање ради чињења кривичних дјела која су почињена током 2020. године на подручју Тузланског кантона.

Припадници МУП-а Тузланског кантона су, након вишемјесечне истраге с циљем расвјетљавања кривичних дјела из области имовинских деликата идентификовали могуће починиоце организоване криминалне групе, те против њих надлежном тужилаштву доставили извјештај.

Акција се спроведена у сарадњи са Кантоналним тужилаштвом Тузланског кантона, Федералном управом полиције Сарајево и Тужилаштвом Средњобосанског кантона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана