Откривена група која је крала аутомобиле и пљачкала бензинске пумпе у Тузланском кантону

ГС
Откривена група која је крала аутомобиле и пљачкала бензинске пумпе у Тузланском кантону

ТУЗЛА - Након вишемјесечне истраге полиција је идентификовала седам особа из Сарајева, Какња и Чапљине, које су осумњичене да су на подручју Тузланског кантона крале аутомобиле и пљачкале бензинске пумпе.

Из МУП-а Тузланског кантона је саопштено да су истрагу спроводили у сарадњи са Кантоналним тужилаштвом у Тузли, Федералном управом полиције и Тужилаштвом Средњобосанског кантона.

Како су навели из тузланске полиције, надлежном тужилаштву доставили су извјештај против Н.Х. (50) и Е.Д.(37) из Какња, А.Ћ. (33), Е.Џ. (45), А.Ш. (40) и А.Ш. (43) из Сарајева те М.И. (42) из Чапљине, због постојања основа сумње да су починили кривична дјела удруживање ради чињења кривичних дјела и седам продужених кривичних дјела тешка крађа

-Ријеч је о кривичним дјелима почињеним током 2020.године на подручју Тузланског кантона, а том приликом је отуђено седам моторних возила и извршено седам тешких крађа над бензинским пумпама те је власницима почињена материјална штета већа од 70 хиљада КМ - навели су из кантоналне полиције у Тузли.

Додали су су да осумњичене особе нису ухапшене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана