Осумњиченом за уцјену неће бити предложено продужење притвора

Срна
Foto: принтскрин

ПРИЈЕДОР- Окружно јавно тужилаштво Приједор неће предложити продужење притвора лицу из овог град чији су иницијали М.М, осумњиченом за уцјену, сазнаје Срна у овом тужилаштву. "Не постоје законски разлози за продужење притвора", речено је Срни у Окружном јавном тужилаштву Приједор.

Из Окружног тужилаштва кажу да се истрага наставља и да у овом тренутку нема других лица обухваћених истрагом. "Тужилачка одлука бити донесена у законском року, а то је шест мјесеци од хапшења", наводе из Окружног тужилаштва.

Мјера притвора истиче у недјељу, 27. фебруара. Приједорчанин М.М. ухапшен је 27. јануара у акцији Управе МУП-а Републике Српске за организовани и тешки криминалитет, а дан касније Основни суд у овом граду одредио му је притвор у трајању до 30 дана на приједлог Окружног тужилаштва.

 Код њега је пронађено претходно обиљежених 10.000 КМ, као и технички уређаји, документација и други предмети који служе као докази у истрази. Осумњичени је од оштећеног Д.В. тражио новац у замјену да не објављује садржаје који би могли штетити оштећеном.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана