Осумњичени за убиство у Сарајеву ухапшен у изнајмљеном апартману у Градишци

Н.Т.
Осумњичени за убиство у Сарајеву ухапшен у изнајмљеном апартману у Градишци

ГРАДИШКА, САРАЈЕВО - Сарајлија Насер Абази (20) који је осумњицен за убиство Ердуана Абазија (19) у сарајевском насељу Буча Поток, крио се у изнајмљеном смјештају у Градишци гдје је ухапшен, потврђено је "Гласу Српске".

Он је главни осумњичени за убиство које почињено уторак, , а полиција је преходно ухапсила рођака жртве Алијуа Абази (40) те В. А. (21), К. А (40), М. А. (19) и Д. А. (23) док се за једном особом трага.

- По расписаној потрази Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, размјењујуци оперативна сазнања са Обавјештајно-сигурносном агенцијом БИХ и полицијом МУП-а РС, ПУ Приједор и ПУ Градишка, лоциран је и на подруцју Градишке слободе лишен Н. А. - навели су из МУП-а КС.

Додали су да је осумњичени након извршења кривичног дјела је побјегао али је синоћ око 22 часа лоциран и ухапшен захваљујући доброј сарадњи и размјени оперативних сазнања и информација сарајевске полиције са ОСА БиХ и МУП-ом РС, ПУ Приједор и ПУ Градишка. 

Ердуан Абази је убијен у тучи Туча која је избила уторак око 18 часова у близини школе "Авдо Смаиловић", а према незваничним информацијама настрадали младић убоден је у врат. Извор близак истрази је казао да се претпоствља да му је смртоносна рана нанесена ножем, али није искључено и да је кориштен шрафцигер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана