Осумњичени за убиство у Добоју на испитивању: Старца претукли насмрт након свађе

Небојша Томашевић
Осумњичени за убиство у Добоју на испитивању: Старца претукли насмрт након свађе

ДОБОЈ - Един Агић (32) и Биљана Јанковић (60) који су ухапшени због сумње да су убили Јелисија Ђукића (70), још увијек су на испитивању у полицији и биће у току дана предати тужиоцу.

Како сазнајемо, несрећни старац је брутално претучен насмрт у ходнику зграде у улици Светог Саве у Добоју након краће свађе са поменутима.

- Иако су прве инфомације говориле да је старац избоден, прегледом тијела је утврђено да је он претучен -рекао је извор близак истрази.

Злочин се десио јуче око 16.30 часова, а како незванично сазнајемо свему је претходила жестока свађа између осумњичених и жртве који им је комшија.

Дежурни тужилац добојско Окружног тужилаштва казао је да ће тек када испита осумњичене моћи да каже више инфомација о овом случају и да одлучи о даљим мјерама.

Из Полицијске управе Добој,наводећи иницијале, раније су потврдили  да су ухапсили двије особе због убиства.

-  Ухапшени су Е.А. и Б.Ј. за која постоји основ сумње да су у Добоју лишила живота лице иницијала Ј.Ђ. Наведено кривично дјело је извршено у  ходнику стамбене зграде у улици Светог Саве у Добоју, а жртва и извршиоци су били комшије. Увиђај  којим руководи дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој врше полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој - наводи се у саопштењу.

Обдукцију тијела убијеног биће урађена данас  у Заводу за судску медицину Републике Српске. Више информација биће познато након истраге.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана