Осумњичени за убиство Мехмеда Рамића побјегао у Црну Гору

Г.С.
Осумњичени за убиство Мехмеда Рамића побјегао у Црну Гору

САРАЈЕВО - Адел Кабаш четврти осумњичени за убиство Мехмеда Рамића побјегао је у Црну Гору, потврђено је за портал klix.ba из извора блиских полицијској истрази.

Кабаш је након убиства које се у сарајевском насељу Пофалићи одвило у недјељу, побјегао према Херцеговини. Како сазнајемо у Црну Гору највјероватније је прешао на граничном пријелазу Чемерно.

Њему су у бијегу из Сарајева помогли Едвин Имамовић и Игор Зуко, који су понедјељак ухапшени.

Због убиства Рамића полиција је ухапсила Амела Јашаревића, званог Шаја, Едвина Имамовића и Игора Зуку.

Тужилаштво Кантона Сарајево је затражило одређивање притвора за три особе које су повезане са убиством Мехмеда Рамића на Пофалићима, а за једну особу је затражено и расписивање потјернице.

"Поступајући тужилац Тужилаштва КС предложила је Кантоналном суду у Сарајеву одређивање једномјесечног притвора Амелу Јашаревићу, осумњиченом за кривично дјело убиство, те Едвину Имамовићу, осумњиченом за помагање у убиству и Игору Зуки, осумњиченом за помоћ починиоцу након почињеног кривичног дјела", рекла је за klix.ba портпаролка Тужилаштва КС Азра Бавчић.

Истовремено је предложен једномјесечни притвор као и расписивање потјернице за Адела Кабаша, који се такођер сумњичи за убиство Рамића, а од кобне вечери је у бјекству.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана