Осумњичени за убиство Кисина пред тужиоцем (ФОТО/ВИДЕО)

ГС
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА- Осумњичени за убиство Саше Кисина (49) Драган Јелача, Валентина Стојановић и Давид Костић спроведени су вечерас у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Подсјећамо, осумњичени за убиство Саше Кисина (49) на мјесту злочина су затечени у окрвављеној одјећи и обући, а након хапшења је утврђено да су сви били под дејством алкохола.

Драган Јелача из Бањалуке, који је ухапшен због сумње да је учествовао у убиству Саше Кисина, познат је као вишеструки преступник, а у новембру 2019. године био је главни свједок убиства Бруне Ролда који је попут Кисина брутално убијен у напуштеној кући у центру Бањалуке.

Кисин је преминуо од повреда задобијених у понедјељак навече у физичком сукобу, a у Ургентни центар УКЦ Републике Српске довезен је синоћ у тешком здравственом стању и без свијести.

- Синоћ око 21 час је у напуштеној кући у Бањалуци у улици Јована Дучића у бесвјесном стању са повредама по тијелу пронађен је Кисин Саша, рођен 1975. године, из Бањалуке.Од посљедица задобијених повреда у току ноћи лице је преминуло на Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци - саопштено је из Тужилаштва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана