Осумњичени за убиство бивше партнерке жали што није извршио самоубиство

ГС
Осумњичени за убиство бивше партнерке жали што није извршио самоубиство

САРАЈЕВО - Анел Бећировић, осумњичени за убиство бивше партнерке Емире Маслан, саслушан је у Тужилаштву Кантона Сарајево (МУП КС) којем је предат након што је обављена криминалистичка обрада на њим у МУП-у КС. Он је дао исказ у присуству тужиоца Тужилаштва КС.

- Није бјежао од одговорности. Рекао је да су имали проблеме око виђања дјетета, да је он желио да се помири, а да она то није жељела, те да је видио неке поруке које су га додатно наљутиле - рекао је за његов адвокат Омар Мехмедбашић за Н1.

Након што је усмртио Емиру, казао је Мехмедбашић, Бећировић је узео дијете и отишао на адресу у Алеју Липа. Навео је да осумњичени жали што није извршио самоубиство, у чему су га спријечили полицајци МУП-а КС.

На питање гдје је дијете било у тренутку убиства адвокат само кратко казао: "Дијете је спавало".

Из Тужилаштва Кантона Сарајеву данас се нису оглашавали.

Бећировић је усмртио своју бишву партнерку Емиру у њеном стану у улици Босанска, а потом је с четверогодишњим дјететом отишао у свој стан у улици Алеја липа, насеље Храсно. Тијело је откривено након што се Емира није појавила на послу нити јављала на телефон.

Полицијски службеници идентификовали су осумњичену особу и упутили на адресу специјалце. Након вишечасовних преговора, он се предао полицајцима МУП-а КС који су уједно и спасили дијете, које је присуствовало чину убиства, преноси Н1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана