Осумњичени за свирепо убиство Добојлије данас пред тужиоцем

ГС
Осумњичени за свирепо убиство Добојлије данас пред тужиоцем

ДОБОЈ  - Добојско тужилаштво, односно поступајући тужилац данас ће након саслушања одлучити да ли ће затражити одређивање притвора Андреи Кајганић (33) и њеном саучеснику у бруталном убиству Дражену Лазаревићу (19).

Они су осумњичени за кривично дјело тешко убиство Саше Кулишића (44) које је извршено у Добоју 30. јануара ове године.

Иако их  терете за тешко убиство за које је запријећена доживотна казна затвора, саучесник Дражен Лазаревић због својих година не може бити осуђен на доживотну казну, пише Српскаинфо.

Наиме, у складу са законом, млађи пунољетници до 21 године, не могу бити осуђени на доживотни затвор, него максимално до 20 година.

Полиција је након пријављеног нестанка жртве дошла до сазнања да су осумњичени љубавници планирали убиство и како се сумња лијековима омамили Кулишића. Жртву је кобне ноћи прво шаком ударио Лазаревић, након чега су га везали и убацили у ауто рентакар агенције и кренули су према излетишту. По доласку на излетиште Преслица, Кајганићева је отворила гепек и ножем по стомаку избола супруга, након чега су га везаног избацили из аута и отишли.

Саучесник је ухапшен у Добоју, а Кајганићева у изнајмљеном стану у Бањалуци.

Да нешто није у реду са породицом, полицији је дан касније пријавила кума осумњичене која је навела да је у кући остављено двоје дјеце и то двије малољетне кћеркице жртве и осумњичене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана