Осумњичени за брутално убиство кривицу пребацују један на другог

Н. Т.
Осумњичени за брутално убиство кривицу пребацују један на другог

САРАЈЕВО - Ахмед Рамић (36) из Какња и Фахрудин Бајрамовић (21) из Сарајева, који су ухапшени због сумње да се могу повезати с убиством мушкарца чије угљенисано тијело пронађено у напуштеној рушевној кући у сарајевској Одобашиној улици, одговорност пребацују један на другог, сазнаје "Глас Српске".

Обојица су данас након саслушања у полицији Тужилаштву Кантона Сарајево, које је затражило да им буде одређен притвор.

Тијело мушкарца пронађено је синоћ након гашења пожара у тој кући. Извор близак истрази је рекао да је утврђено да је особа чије је тијело нађено задобила убодне ране оштрим предметом, усљед чега је и преминула. 

Тијело је након тога запаљено, па је, како је показала истрага, пожар подметнут како би се прикрио злочин. 

Након увиђаја, службеници Сектора криминалистичке полиције МУП-а Кантона Сарајево су идентификовали, пронашли и ухапсили мушкарце,  које сумњиче да су починили убиство и изазивање опште опасности.

Идентитет убијеног у полицији нису жељели откривати, наводећи да је у току ДНК анализа.

Према незваничним информација, наводно је ријеч о Азему Ајвазију званом Беде, који је раније привођен због крађа и наркотика.

Како сазнајемо, осумњичени Рамић и Бајрамовић током испитивања кривицу за злочин сваљивали један на другог.

- Обојица су хероински овисници и један на другог су пребацивали одговорност за убиство. Казали су да је свађа избила због мобилног телефона који је убијени наводно продао. Осумњичени су тражили да им врати телефон, а Беде им је наводно пријетио ножем, којег су му како су рекли, отели - рекао је извор близак истрази.

Кућа у којој се десио злочин, обрасла је шибљем, без крова, поломљених прозора, те је по свему судећи, циљано одабрана за овај злочин.  



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана