Осумњичени Драган Милетић завршио у болници након хапшења

Н.Т.
Осумњичени Драган Милетић завршио у болници након хапшења

БАЊАЛУКА - Драган Милетић којег полиција сумњичи за покушај убиства јер је једну особу убо ножем, а другу ударио флашом у главу, завршио је у болници након што му је позлило и налази се у тешком стању, потврђено је "Гласу Српске".

Према невзаничним ифнромацијама њему је позлило док је био у полицији па је превезн  у Универзитетско-клинички центар Републике Српске из којег је саопштено да је у тешком стању.

– Према ријечима начелника Клинике за анестезију и интензивно лијечење др Драгана Ракановића пацијент Д. М. је тешког општег стања. Пацијент је оперисан због крварења око можданих структура, прикључен је на апарат за механичку вентилацију, а све даље прогнозе у вези са његовим здравственим стањем су неизвјесне – навели су из УКЦ Републике Српске

У Окружном  тужилаштву Бањалука су  потврдили да су  обавијештени о погоршању здравственог стања осумњиченог Драгана Милетића.

- Осумњичени није био спроведен на испитивање у Окружно јавно тужилаштво  јер је дошло до погоршања његовог задравственог стања. О томе је  дежурни тужилац обавијштен 02. априла од стране полицијских службеника Полицијске управе Бањалука. Истовремено, тужилац је обавјештен да је наведено лице ради указивања љекарске помоћи смјештено у УКЦ РС-Бања Лука - рекли су у тужилаштву

Истакли су да  ће осумњичено лице бити  испитано на околности почињеног кривичног дјела када његово здравствено стање буде то дозвољавало

Милетић  је ухапшен 2. априла јер је наводно дрогиран прво флашом у главу ударио Сашу Ћ.  из Козарске Дубице, а потом ножем у груди убо Драгана С. из Бањалуке. 

Све се десило у једном локалу у бањалучком насељу Паприковац, а сукобу је преходила свађа.

Милетић је од раније познат по сличним и тешким кривичним дјелима, те је у више наврата хапшен.

Из  Полицијске управе Бањалука раније саопштено да је Д.М. из Бањалуке, ухапшен због сумње да је флашом у главу ударио С.Ћ. из Козарске Дубице, затим ножем у груди убо Д.С. из Бањалуке у угоститељском објекту у овом граду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана