Осумњичена за убиство Стефановића доведена пред тужиоца (ВИДЕО)

Н.Т.
Foto: Дражан Поздеровић

БАЊАЛУКА – Милица Диљевић из Бањалуке, која је осумњичена за убиство партнера Звонимира Стефановића Швабо (53), предата је у надлежност бањалучког Окружног тужилаштва, након испитивања у полицији.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале саопштено је да  Диљевићеву терете за кривично дјело убиство.

Она је злочин починила у недјељу када је Стефановића убола ножем у срце и он је искрварио на смрт. Све се десило у стану у бањалучкој Београдској улици на осмом спрату, a како нам је потврђено Швабо је убоден с ножем дуже оштрице.

Ради се о изнајмљеном стану у коме су њих двоје боравили. Према непотврђеним информацијама осумњичена је након злочина позвала комшију познаника и рекла му да дође јер је њеном партнеру позлило.

Огласила се бањалучка полиција о убиству у Борику

- Тај комшија је дошао да види шта се десили и чак је продрмао Стефановића да га покуша пробудити, али је уочио рану на тијелу и позвао хитну. Стефановић је, како се сумња већ тада био мртав, али око њега није било крви и постоји могућност да је то чишћено како би се прикрио злочин.  -рекао извор близак истрази.

Према његовим ријечима по доласку љекара службе хитне помоћи утврђено је да је Стефановић мртав и да има рану од ножа па је позвана полиција која је брзо стигла, те привела и Диљевићеву и њеног познаника који је саслушан само као свједок.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана