Осумњичен да је нелегалним ископавањем шљунка „зарадио“ више од милион КМ

Ј. Са.
Осумњичен да је нелегалним ископавањем шљунка „зарадио“ више од милион КМ

ДОБОЈ – Милош П. из Добоја осумњичен је да је као одговорно лице једне фирме у овом граду наложио запосленима да за његову корист и корист привредног друштва врше експлоатацију шљунка са више парцела које су смјештене уз водоток ријеке Босне, чиме је укупно остварио противправну имовинску корист од 1,4 милиона КМ потврђено је „Гласу Српске“.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале осумњиченог да је полиција Окружном тужилаштву Добој поднијела извјештај о кривичном дјелу незаконито поступање у привредном пословању и кривично дјело противправно заузимање и експлоатација природних богатстава и добара од општег значаја.

- За лице М. П. постоји сумња да је као одговорно лице у једном привредном друштву на подручју града Добоја, без одобрења надлежних институција наложило запосленима да за његову корист и корист привредног друштва врше експлоатацију шљунка са више парцела које су смјештене уз водоток ријеке Босне на територији града Добоја, чиме је у периоду од јануара 2017. године па до краја 2021. године, остварио противправну имовинску корист за наведено привредно друштво у износу од 1.403.350КМ – појаснили су из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана