Осумњичен да је насмрт претукао оца

Јасмина Салопек
Осумњичен да је насмрт претукао оца

ЉУБУШКИ - А. П. (30) из Љубушког ухапшен је због сумње да је претукао и усмртио свог оца Виту П. (64), сазнаје "Глас Српске".

Из Министарства унутрашњих послова Западно-херцеговачког кантона саопштили су да је случај пријављен јуче око 18 часова Полицијској управи Љубушки.

-Одмах по пријави на мјесто догађаја изишли су полицијски службеници Полицијске управе Љубушки, као и службеници Хитне помоћи Дома здравља Љубушки који су у кући наведених затекли мртво тијело В. П. с видљивим повредама на тијелу које указују да су настале од стране друге особе, те особу А. П. који је регистровани душевни болесник – саопштено је из полиције.

Додају да је о свему обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва у Широком Бријегу.

- У присуству дежурног тужиоца  Кантоналног тужилаштва ЗХК и мртвозорника,  службеници ПУ Љубушки су обавили увиђај на мјесту догађаја, а тијело преминулог је превезено у градску мртвачницу "Бијели Бријег"' у Мостару на обдукцију – навели су из полиције.

Додају да се наставља да поступањем у циљу утврђивања свих чињеница везаних за  кривично дјело убиство.

-Предмет ће по хитном поступку бити комплетиран и упућен дежурном тужиоцу Кантоналног тужилаштва у Широком Бријегу – појаснили су из полиције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана